Samenwerken

Stichting De Groene T van Noord werkt graag samen met organisaties en bewoners die initiatieven willen ontplooien in het park. Dit gaat doorgaans middels bewonersinitiatieven. Wij zien de volgende mogelijkheden:

1. Samen met De Groene T

Wij nodigen bewoners en organisaties die (bewoners)initiatieven willen ontplooien in De Groene T uit om Stichting De Groene T van Noord te betrekken. Op die manier kunnen we met elkaar bespreken hoe het initiatief het beste aansluit bij de wensen van de bewoners. Met ons klankbord van meer dan 50 bewoners (en de Vrienden van De Groene T) kunnen we jou in contact brengen met een grote groep bewoners en omwonenden die wellicht een steentje kunnen bijdragen. Ook kunnen we hen informeren over het initiatief, zodat zij kunnen bijdragen. Wij kennen het park, de plannen rondom het park en de bewoners. Op die manier sluit jouw initiatief beter aan bij het park, de omwonenden en andere betrokkenen. Maak hier gebruik van!

 

2. Via De Groene T

Bewoners die een initiatief willen indienen van boven € 250, kunnen dit alleen via een rechtspersoon doen. Stichting De Groene T van Noord kan dienen als rechtspersoon bij initiatieven in het park. Heb je als bewoner een initiatief boven dit bedrag? Wend je dan tot ons. Dan bespreken we samen de mogelijkheden. De Groene T ondersteunt uiteraard alleen initiatieven die een positieve bijdrage leveren aan het park. Lees meer over onze standpunten.

 

 

 

bewoners
hebben zich inmiddels aangemeld bij het klankbord
De Groene T - Bergpolder