Nieuw: de Meldr app

Gemeente Rotterdam heeft nu zelf een ‘buitenbeter’ app gebouwd. Ze hebben deze de ‘Meldr’- app genoemd. De app zal in de toekomst de Buitenbeter app compleet vervangen. 

 

De app heeft een aantal verbeteringen ten opzichte van de Buiten Beter app. Zo kun je makkelijker een categorie kiezen, kun je ook bestaande foto’s op je telefoon toevoegen en kun je als containeradoptant jezelf registreren. Daarnaast is deze app ook van de gemeente zelf waardoor deze makkelijker door ontwikkeld kan worden voor Rotterdam.

 

Installeren van de app

 

De app is gratis beschikbaar. Je vindt hem hier voor Android of Apple telefoons. Je kunt ook online een melding doen via de Meldr website. Maar handiger is natuulijk via de app zelf.

 

Waarom doorgeven?

 

Omdat we het park en de omgeving schoon en netjes willen houden! Denk niet dat iemand anders het al heeft doorgegeven, want als we dat allemaal denken… je snapt ’em wel :-)

Daarnaast is het goed een signaal af te geven. Bijvoorbeeld bij de containers op de Insulindestraat. Mochten we een keer willen aankaarten hoeveel naastplaatsingen zijn, dan is het ook fijn als we kunnen aantonen dat we er alles aan hebben gedaan om het op te lossen. Veel meldingen bouwen dus eigenlijk een dossier op.

 

Meld!

 

Kortom, zie je iets in de buurt dat niet hoort, geef het dan door via de Meldr app. Als iets veel haast heeft, denk aan een onveilige situatie, dode dieren of hinderlijk/gevaarlijk geparkeerde auto’s, bel dan 14010.

 

Wil je de meest up-to-date informatie hierover lezen van Gemeente Rotterdam? Kijk dan op deze pagina van de gemeente.

 

 

 

Leave a Comment

De Groene T - Bergpolder